Uitschuifbaar bureautje

Woontheater - uitschuifbaar bureautje uniek oud stuk hout authentiek origineel antiek brocante Antwerpen Kloosterstraat Blaasveld België
Prijs: € 295,- *
  • Afmetingen uitschuifbaar bureautje: 93 cm b x 61 cm d x 80 cm h
  • Materialen: hout
  • Te bezichtigen in onze showroom in Antwerpen

Voor meer info kunt u ons steeds contacteren.

 

Volg ons op Instagram.

 

Dit bijzonder bureau biedt niet alleen een slimme oplossing voor praktische opbergruimte, maar ook het gemak van directe toegang tot je spullen zonder dat je iets van het oppervlak hoeft te verwijderen. Met een uniek ontwerp dat het mogelijk maakt om het bureau naar voren uit te schuiven, onthult het een verborgen compartiment, waardoor je moeiteloos bij je benodigdheden kunt komen.

Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt dit compacte bureau vakmanschap en authenticiteit uit, zoals meubelstukken van vroeger. Of je nu op zoek bent naar een functionele werkplek voor thuis of een slimme opbergoplossing voor een knusse ruimte, ons oud bureautje past perfect in elke setting.

Verrijk je interieur met dit veelzijdige meubelstuk en ervaar het gemak van slimme opbergruimte gecombineerd met tijdloos design. Ontdek het bureau dat niet alleen praktisch is, maar ook een unieke en authentieke toevoeging aan je huis.

Contacteer ons

Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen.