Exclusief Maatwerk

Projecten

Inspireren, begeleiden en creëren zijn ons vak. We geven uw project graag mee vorm en gaan geen uitdaging uit de weg! Onze grootste troeven? Een combinatie van maatwerk in natuurlijke massieve materialen en stukken met een ziel.

Sint-Niklaas
Open bar verbergt keukenpracht

In een eerste oogopslag lijkt het een open bar, maar als je verder kijkt houdt zich hier een volledige functionele keuken schuil. Wat ooit een wens en een visie was, is vandaag uitgewerkt tot een praktisch en uniek ontwerp. Wonen en koken worden hier een waar genot, waarbij de grens tussen de dagelijkse routine en een buitengewone beleving vervaagt.

Knokke
Originaliteit en eigenheid omzoomd door nobele materialen

Ontvankelijk als altijd, behuist WoonTheater ditmaal haar maatwerk in ruimtes waar originaliteit en eigenheid worden versterkt door een vereniging van nobele materialen. Een eigenzinnig facet van kenmerkende kunst en gedurfde veelzijdigheid, waar je als het ware wordt opgenomen in de atmosfeer van de woning en haar beleving.

Houtem
GETEKEND EIKENHOUT, DE BOUWSTEEN VAN RUSTIEKE EENVOUD

Een riante keuken die eer bewijst aan de tijdloze allure en veelzijdigheid van de typerende eikenhouten ​vloerdelen​. Het getekende hout zorgt bescheiden voor een samenhang van materialen. Zo vormt de eenwording van ons maatwerk en een in-der-tijd prachtig opgetrokken gebouw nu de thuisbasis voor dit jong, liefdevol gezin. Heerlijk hemels genieten in een ruimte van rustieke eenvoud.

Blaasveld
Authentieke stukken floreren in tijdloos interieur

Daar waar verweerde schatten hun oude ziel te kijk zetten in een opmerkelijk eigenzinnige bouwstructuur, daar buit WoonTheater hun slagzin 'Net dat beetje anders' helemaal uit. Met oog voor harmonie is er vorm en structuur gegeven aan praktisch maatwerk, welke de authentieke stukken doen floreren in een tijdloos interieur met een uitgesproken karakter. Daar waar wij breken met tradities, onthullen we een vertrouwd en huiselijk gevoel in deze met maatwerk gevormde ruimtes.

Kapelle-op-den-Bos
Maatwerk keuken met subtiele, organische vormen

Een ontwerp met lichte golving herbergt opbergruimtes op verschillende dieptes en zorgt voor een gestroomlijnde vormgeving in deze keuken. Dit plaatje werd ingekleurd met de robuuste uitstraling van verkoolde planken in combinatie met verweerde messing, en een lichtrijke stuc-techniek die van het maatwerk overvloeit naar de muren. De voortreffelijke synergie tussen materialen en ontwerp resulteren in een verkwikkende samenhorigheid.

woontheater
Blaasveld
Exclusieve materialen in een uiterst gepersonaliseerd design

Samen met dit ondernemend en enthousiaste koppel, zijn wij opzoek gegaan naar de juiste balans tussen uniek en praktisch maatwerk, met een knipoog naar het industriële. De doordachte detaillering vormt hier de identiteit van de keuken. Een ontwerp waarbij de speelse ontmoeting tussen inox met een patine en de oude ruwe houten planken zorgen voor een levendig en karaktervol eindresultaat.

Haacht
Heerlijk wonen in zuiderse sferen

Dit landelijk vormgegeven woonvolume was de ideale basis om binnenin aan de slag te gaan met contrasterende materialen, zoals het witte stucwerk en rustiek eikenhout, welke de basis vormen van de Ibiza stijl. Een frisse kijk dat wordt doorgetrokken in de keuken, bureauruimte en badkamer creëert een buitengewoon ruim en huiselijk gevoel, gevestigd in een karaktervolle, groene entourage. Al van bij het binnenkomen in deze woning, ervaar je een oase van rust, een waar vakantiegevoel.

Londen
Twee uitersten, vormen samen een adembenemend resultaat

De keukenwens van de eigenaars van deze loft was het respecteren van het open plan van de woning, om een grote ruimtelijkheid te creëren. Het eiland is als een afgelijnd volume geïnterpreteerd door de uniformiteit van het materiaal, waardoor het luchtig aanvoelt in de ruimte. De combinatie van inox en oud eikenhout zorgen voor een atypisch samenspel van texturen. Een ideale mix van materialen die elkaar versterken om een uniek geheel te bekomen.

Kapellen
Atypisch maatwerk, genesteld in een Engelse bouwstijl

De bewoners van dit charmante huis in het midden van een levendige bloementuin vroegen ons hun droomkeuken te ontwerpen. Als snel kwam onze gedeelde liefde voor puurheid en authenticiteit bovendrijven. Samen zochten we naar unieke stukken en materialen die in dialoog treden met elkaar en een intieme, warme sfeer scheppen.

Buggenhout
Doordacht minimalisme in een landelijke sfeer

Kijk binnen in deze uitgepuurde en hedendaagse gezinswoning, waar eenvoudige lijnen versterkt worden door massief eikenhout. Naast een minimalistische interpretatie hebben wij ingezet op ruimtelijkheid dat zich vertaald in ononderbroken oppervlaktes en een eenheid aan materialen. De woning met zijn rustieke landelijke architectuur, vormgegeven door houten dakgebinte, doet denken aan een eigentijdse hoeve en blend zo naadloos in het landschap van uitgestrekte weilanden.

Horebeke
Fundamentele ruw ontworpen ruimtes

Zodra de deur naar de leefruimte open gaat, springt de warme houten structuur in het oog, die in contrast staat met de betonnen constructie. We creëren een ritme van herhalend oud eiken in de twee elementaire ruimtes, de keuken en de badkamer. Waarbij naturel metaal het totaalplaatje versterkt tot een ruw en karaktervol interieur.

woontheater
Aalst
Massieve keuken met originele details

Deze grote open ruimte, reikte ons de mogelijkheid aan om een veelomvattende keuken te creëren met verrassende elementen; van een schuifdeursysteem installeren, dat gebaseerd is op oude staldeuren, tot het integreren van een authentiek bakkerstablet. Kortom een keuken vol charisma. Om dit samen met de klant te realiseren, dat is het allerliefste wat we doen hier bij WoonTheater.

woontheater
Boechout
Lichtrijk en karaktervol

Speciale scharnieren, opliggende ladefronten en het getekende hout brengen een vernieuwende kijk op deze lichtrijke, doch warme en karaktervolle keuken. De keuze aan materialen zorgt voor een subtiele twist in deze landelijke, klassieke woning.

woontheater
Wijnegem
Passie voor puur wonen

Een droom van een woning, waar de klant samen met WoonTheater hun liefde voor sereniteit en eigenheid tot in de kleinste details konden uitwerken. Dit interieur combineert zuivere lijnen met pure en natuurlijke materialen, zoals massief oud eikenhout voor de keukenkasten, blauwe Belgische steen als werkblad en onbewerkt metaal als unieke maar praktische elementen. Een eindresultaat met een ongekende uitstraling, een omgeving waar de klant zich thuis voelt.

woontheater
Aalst
Hedendaagse landelijke keuken

Hout met een verhaal, als basis van deze landelijke en tegelijkertijd hedendaagse keuken, vult de lichtrijke ruimte met warmte en leven. Het riante werkblad nodigt uit tot aangenaam en praktisch kokerellen, in een stijlvolle solide omgeving.

woontheater
Mechelen
Weldoordacht ontwerp ontplooit tot praktische keuken

Bij het ontwerpen gaan we weloverwogen puzzelen om de meeste geschikte keukenopstelling te simuleren. Op basis van de noden van de klant, ontwikkeld zich gaandeweg een unieke design dat wordt ingekleurd met passende natuurlijke materialen. Hier creëren de functionele kasten en een optimale benutting van de ruimte het ultieme comfort en de ideale workflow.

Denderleeuw
Vakmanschap tot in het kleinste detail

Constructief sterke details worden gevormd door het samenspel van onderbouwde kennis, die we doorheen de jaren hebben vergaard, en onze passie voor ruwe materialen. Een plek waar de essentie van 'slow-living' en verweerde materialen worden omarmd door doordacht design.

Antwerpen
Bewust atypisch maatwerk

Onze showroom te Antwerpen, voormalig pakhuis, herinnert aan de sfeer en dynamiek van vroeger. Voor ons een buitenkans om hier steeds opnieuw een deel van WoonTheater te kunnen presenteren. Met ode aan de authenticiteit van dit gebouw, pronken we zeer graag met het maatwerk tot op ongewone hoogtes. Herbeleef wonen en koken in een keuken op maat, met tal van zorgvuldig samengestelde materialen en onverwachte snufjes.

Lier
Oude schuur herrijst als gezinswoning

Oud versus nieuw. De keuken is een mix van oud, hergebruikt eikenhout en nieuw, donkergekleurd hout. We hebben gezocht naar een evenwichtige mix van oud en nieuw. De keuken is de belangrijkste leefruimte van dit huis geworden. De verwerkte natuurlijke materialen kunnen tegen een stootje, in dit huis kan echt geleefd worden.

Fotografie: Denise Keuse - Stijlvol Wonen ©Sanoma Regional Belgium N.V.

Schoten
Tijdloze totaalinrichting in nieuwbouw woning

Tijdloze mediterraans geïnspireerde totaalinrichting met een unieke en persoonlijke uitstraling. Een bijzonder interieur gerealiseerd met respect, liefde en passie voor natuurlijke materialen en hoogwaardige collecties die met de tand des tijds alleen maar mooier worden.

Styling en fotografie: David Dumon

loft optiek antwerpen
Antwerpen
Een unieke selectie zonder toegeving in kwaliteit.

Loft, een verrassende optiekzaak, en WoonTheater hebben dezelfde gedeelde passies: originaliteit en identiteit, zonder toegeving in kwaliteit. Enkele authentieke interieurstukken vormen hier de basis van een evenwichtig design tussen oud en nieuw. Net dat waar de brillencollectie van Loft voor staat, hebben wij samen vertaald in het interieur; ‘enerzijds onderscheidend maar vooral nog ongekend voor het grote publiek’.

Antwerpen
Cocktails at Nine

Complete interieurinrichting voor Cocktails at Nine te Antwerpen. Stijlvolle ingerichte en gezellige cocktailbar in een meer dan 200 jaar oud pand.

Reet
Logeren in landelijk industriële stijl

Biendomo is een Bed & Breakfast te Reet waar genieten in een rustige landelijke omgeving centraal staat. In deze gerenoveerde Kneukelputhoeve werd in samenwerking met architect Bart de Jong de totaalinrichting voorzien. Het resultaat is een bezielde praktische leefkeuken en een huiselijke ontbijt- en zitruimte.

horeca-meubilair
Sint-Truiden
Unieke setting in een voormalig postkantoor

Met de nodige doordachtheid zorgde WoonTheater voor het passende decor bij de naam en oorsprong van deze brasserie. Een maatwerk interieur met een mix van unieke interieurstukken voor brasserie de Posterijen te Sint-Truiden. Heerlijk eten in de unieke setting van een voormalig postkantoor.

massieve-keuken-op-maat
Asse
Italiaans, hedendaags en praktisch

De Italiaanse workshop atelier La Nicchia te Asse daagde ons uit. Ontwerp een massieve hedendaagse praktische keuken met 8 zitplaatsen in een ruimte van 30 m². Met oog voor een hoge functionaliteit en een maximale efficiëntie hebben we deze missie volbracht

hout kleuringen
massief maatwerk woontheater
Ambachtelijk vakmanschap

Massief maatwerk

Uw smaak en wooneisen zijn uniek. Wij luisteren en adviseren u over kleuren en materialen. En ontwerpen meubels – van tafels en kasten tot dressings en keukens – die aan ál uw eisen tegemoetkomen. U rekent daarbij op een gepassioneerd team, ongeëvenaard vakmanschap, en veel oog voor harmonie en een pure esthetiek.

Contact

Contacteer ons

Contacteer ons of bezoek ons in een van onze showrooms voor meer informatie, inspriatie en een offerte op maat.

hout kleuringen