Exclusief Maatwerk

Projecten

Inspireren, begeleiden en creëren zijn ons vak. We geven uw project graag mee vorm en gaan geen uitdaging uit de weg! Onze grootste troeven? Een combinatie van maatwerk in natuurlijke massieve materialen en stukken met een ziel.

Vakmanschap tot in het kleinste detail

Constructief sterke details worden gevormd door het samenspel van onderbouwde kennis, die we doorheen de jaren hebben vergaard, en onze passie voor ruwe materialen. Een plek waar de essentie van 'slow-living' en verweerde materialen wordt omarmd door doordacht design.

Fundamentele ruw ontworpen ruimtes

Zodra de deur naar de leefruimte open gaat, springt de warme houten structuur in het oog, die in contrast staat met de betonnen constructie. We creëren een ritme van herhalend oud eiken in de twee elementaire ruimtes, de keuken en de badkamer. Waarbij naturel metaal het totaalplaatje versterkt tot een ruw en karaktervol interieur.

Atypisch maatwerk, genesteld in een Engelse bouwstijl

De bewoners van dit charmante huis in het midden van een levendige bloementuin vroegen ons hun droomkeuken te ontwerpen. Als snel kwam onze gedeelde liefde voor puurheid en authenticiteit bovendrijven. Samen zochten we naar unieke stukken en materialen die in dialoog treden met elkaar en een intieme, warme sfeer scheppen.

Doordacht minimalisme in een landelijke sfeer

Kijk binnen in deze uitgepuurde en hedendaagse gezinswoning, waar eenvoudige lijnen versterkt worden door massief eikenhout. Naast een minimalistische interpretatie hebben wij ingezet op ruimtelijkheid dat zich vertaald in ononderbroken oppervlaktes en een eenheid aan materialen. De woning met zijn rustieke landelijke architectuur, vormgegeven door houten dakgebinte, doet denken aan een eigentijdse hoeve en blend zo naadloos in het landschap van uitgestrekte weilanden.

Oude schuur herrijst als gezinswoning

Oud versus nieuw. De keuken is een mix van oud, hergebruikt eikenhout en nieuw, donkergekleurd hout. We hebben gezocht naar een evenwichtige mix van oud en nieuw. De keuken is de belangrijkste leefruimte van dit huis geworden. De verwerkte natuurlijke materialen kunnen tegen een stootje, in dit huis kan echt geleefd worden.

Fotografie: Denise Keuse - Stijlvol Wonen ©Sanoma Regional Belgium N.V.

Tijdloze totaalinrichting in nieuwbouw woning

Tijdloze mediterraans geïnspireerde totaalinrichting met een unieke en persoonlijke uitstraling. Een bijzonder interieur gerealiseerd met respect, liefde en passie voor natuurlijke materialen en hoogwaardige collecties die met de tand des tijds alleen maar mooier worden.

Styling en fotografie: David Dumon

loft optiek antwerpen
Loft Optiek

Loft, een unieke optiekzaak, en WoonTheater hebben één grote passie: originaliteit en identiteit, zonder toegeving in kwaliteit. Het resultaat is subliem en eigenzinnig.

Cocktails at Nine

Complete interieurinrichting voor Cocktails at Nine te Antwerpen. Stijlvolle ingerichte en gezellige cocktailbar in een meer dan 200 jaar oud pand.

Bed & Breakfast Biendomo

Biendomo is een Bed & Breakfast te Reet waar genieten in een rustige landelijke omgeving centraal staat. In deze gerenoveerde Kneukelputhoeve werd in samenwerking met architect Bart de Jong de totaalinrichting voorzien. Het resultaat is een bezielde praktische leefkeuken en de huiselijke ontbijt- en zitruimte. Biendomo overstijgt de eenheidsworst.

horeca-meubilair
Brasserie De Posterijen

Met de nodige doordachtheid zorgde WoonTheater voor het passende decor bij de naam en oorsprong van deze brasserie. Een maatwerk interieur met een mix van unieke interieurstukken voor brasserie de Posterijen te Sint-Truiden. Heerlijk eten in de unieke setting van een voormalig postkantoor.

massieve-keuken-op-maat
Italiaans degustatie atelier La Nicchia

De Italiaanse workshop atelier La Nicchia te Asse daagde ons uit. Ontwerp een massieve hedendaagse praktische keuken met 8 zitplaatsen in een ruimte van 30 m². Missie volbracht!

Wijnbar Swaf

Uitmuntende selectie wijnen en tapas in de Wijnbar Swaf op de Bist te Wilrijk. WoonTheater stond in voor de tijdloze op maat gemaakte totaalinrichting van dit project. Degusteren en aankopen zijn hun troeven.

hout kleuringen
massief maatwerk woontheater
Ambachtelijk vakmanschap

Massief maatwerk

Uw smaak en wooneisen zijn uniek. Wij luisteren en adviseren u over kleuren en materialen. En ontwerpen meubels – van tafels en kasten tot dressings en keukens – die aan ál uw eisen tegemoetkomen. U rekent daarbij op een gepassioneerd team, ongeëvenaard vakmanschap, en veel oog voor harmonie en een pure esthetiek.

Contact

Contacteer ons

Contacteer ons of bezoek ons in een van onze showrooms voor meer informatie, inspriatie en een offerte op maat.

hout kleuringen