WoonTheater: nét anders, weg van de gebaande paden.

Met veertig jaar ervaring op de teller is WoonTheater een doorgewinterde rot in het vak. We zijn hét adres voor een interieur dat eruit springt. Onze grootste troeven? Subliem maatwerk, massieve keukens en hoogwaardige collecties. Kers op de taart: persoonlijk advies van enthousiaste specialisten die in de huid van de klant kruipen. Benieuwd? Breng een bezoekje aan een van onze showrooms. En ontdek een interieurwereld waarvoor superlatieven tekortschieten.

kasten op maat
01

ODE AAN AUTHENTICITEIT

Sinds het prille begin in 1980 is onze drijfveer onveranderd gebleven: respect, liefde en passie voor natuurlijke materialen die met de tand des tijds alleen maar mooier worden. Ook artisanaal vakmanschap ligt ons na aan het hart. In ons atelier komt de ambachtelijke magie tot stand. In onze toonzalen ziet, voelt en beleeft u de sfeer waarmee we hulde brengen aan authenticiteit.

02

PURE MASSIEVE MATERIALEN

Alles begint bij de zoektocht naar natuurlijke, massieve materialen. Die halen we rechtstreeks bij de bron. Denk aan balken van dakgebinten in oude boerderijen. Of planken uit treinwagons en massieve parket uit kastelen. Die robuuste parels geven we een nieuw leven in exclusieve tafels, kasten en keukens.

03

UNIEKE STUKKEN

Alles wat u vindt bij WoonTheater overstijgt de eenheidsworst. We speuren voortdurend naar bijzondere stukken. Om zo een interieur te realiseren dat originaliteit en persoonlijkheid uitstraalt. Een vleugje nostalgie, een zweempje intrige, … het hoort er allemaal bij.

04

INSPIREREN

Een bezoek aan WoonTheater is een unieke en belevingsvolle ervaring. Sinds 1980 vinden mensen met een hart voor interieur hun weg naar ons ‘toevluchtsoord’: een serene oase, wars van trends, bezield met woonelementen in massieve materialen en vondsten waar u als een blok voor valt. Met onze passie en kennis van zaken gidsen we u gezwind door ons unieke aanbod.

Het Team

WoonTheater gaat voor een persoonlijke aanpak. Ontmoet het team dat achter het succes van uw project staat.

Marie

Founder

bart bajart

Bart

Co-Owner & Project Manager

Karen

Co-Owner & Store Manager

Valerie

Projects & Sales

Michael

Logistics

Carleen

Colorist

Cees

Production

Twan

Production

Rick

Production